ASSITEJ World Congress 2017 – Cape Town

ASSITEJ World Congress 2017 – Cape Town

Fra d. 17.-27. maj 2017 afholdes ASSITEJs verdenskongres for første gang på det afrikanske kontinent. Værterne er ASSITEJ South Africa med ASSITEJs sydafrikanske præsident, Yvette Hardie, som visonær og ambitiæs frontfigur.

Verdenskongressen afholdes hvert tredje år, og er det suverænt største samlingspunkt på verdensplan for scenekunst for børn og unge.

Arrangørerne forventer 1500 delegerede fra 100 forskellige lande og er i gang med udvælgelsen af det internationale festivalprogram, der kommer til at bestå af 40 forestillinger, der skal spille for mere end 10.000 sydafrikanske børn, en stor gruppe lokale fagfolk og familier samt alle de delegerede.

Verdenskongressen er således en stor og inspirerende energiudladning i det internationale fagmiljø, samt en løftestang for udbredelsen af scenekunst for børn og unge i Sydafrika og forhåbentligt Afrika i bredere forstand.

www.assitej2017.org.za.

Hvad består programmet af?

Verdenskongressen er en stor og kompleks begivenhed.

I følgende link kan du læse en overordnet introduktion til begivenhederne i Cape Town:

http://www.assitej2017.org.za/contact-us/

Rejsestøtte

ASSITEJ Danmark har af Projektstøtteudvalget for Scenekunst modtaget midler til at støtte et større antal medlemmer i deres deltagelse i Sydafrika.

Deadline for at ansøge disse midler faldt i efteråret 2016, og midlerne er uddelt.

ASSITEJ Danmark forventer en stærk dansk tilstedeværelse bestående af ca 40 fagfolk.